Voor Jou

Disclaimer Flip the City

Deze website is eigendom van Flip the City VOF. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Inhoud website
De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Flip the City kan echter de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie niet garanderen.
Prijzen en andere informatie over producten op de website zijn onder voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten.
Flip the City is niet verantwoordelijk voor content op websites waarnaar wordt gelinkt of verwezen.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Flip the City. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Flip the City, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht).

Aansprakelijkheid
Flip the City is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade ontstaan door het gebruik van de website of van de op of via de website ter beschikking gestelde informatie.
Flip the City is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen.

Wijzigingen
Deze disclaimer kan worden gewijzigd. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze disclaimer te raadplegen.

Blijf op de hoogte

Onze missie is nog maar net begonnen dus blijf op de hoogte van ons avontuur en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Samen staan we circulairder. Laat ons even weten hoe je in contact wil blijven!